Podcast-jaksot

Täältä näet jaksojemme tallenteet kuvan kera.

Löydät jaksomme myös näistä palveluista

Älä missaa jaksoja, tilaa Rautakirje

Lähetämme voimaharjoitteluun liittyvää tietoutta ilmaiseksi!

Kaikki jaksot

Treeniburnout – kadonneen motivaation metsästys

Motivaation aaltoileminen mukavaakin harrastusta kohtaan on aivan normaalia. Elämäntapanaan voimailevat menevät salille silloinkin, kun ei oikein kiinnostaisi. Kokeneilla treenaajilla on kuitenkin hihassaan ässiä, joilla motivaatiota treeniä kohtaan voi herätellä ja saada jopa aikaan samoja tuntemuksia, kuin harrastusta aloitellessa. Aki ja Juho käyvät läpi oman vinkkilistansa, jossa on konkreettisia keinoja treeni-innon nostattamiseen.

Katso jakso »

Voimaharjoittelun oudoimmat treenimenetelmät

Voimaharjoittelun tutkimustieto on lisääntynyt valtavasti tällä vuosituhannella. Aiemmin saimme nauttia enemmän broscience-menetelmistä, joita maailman lihaksikkaimmat ja vahvimmat miehet ja naiset esittelivät alan lehdissä ja sivustoilla. Nykytietämys on valottanut näitä menetelmiä, ja osa niistä on edelleen varsin hyödyllisiä, osa naurettavia. Käydäänpä läpi ihastuttavan outoja treenimetodeja vuosikymmenien varrelta!

Katso jakso »

Itsensä valmentaminen

Valmennus on muutakin kuin treenien suunnittelua myös voimaharjoittelussa. Jaksossa keskustellaan itsensä valmentamisesta ja annetaan tärppejä koutsin näkökulmasta.

Katso jakso »

Muista lisätä suosikkeihisi

Saat ilmoituksen uusista jaksoista ja pääset kuuntelemaan ensimmäisten joukossa.

Yhteistyöt

Teemme yhteistyötä kuuntelijoitamme kiinnostavien brändien kanssa. Tuotamme mainokset itse, jotta sinun ei tarvitse huolehtia prosessista.